Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita pizza na przekąskę.
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 133
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 133
Składniki
Wykonanie: Z mąki drożdży, cukru, oleju i ½ szklanki ciepłej wody zarobić ciasto i odstawić do wyrośnięcia. Następnie ciasto rozwałkować i wyłożyć formę.
Posypać startym masłem, obłożyć pokrojonymi w plastry pomidorami i żółtym serem (5 dag sera odłożyć do posypki).
Posypać ziołami i zalać rozmąconymi jajkami z mlekiem i przyprawami. Posypać resztą startego sera.
Wstawić do nagrzanego piekarnika do 200 stopni około 25 minut.