Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi pizze i placki ziemniaczane będzie się zachwycać
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Przygotować wszystkie składniki pizzy (wg upodobania i dzisiejszej zachcianki) na wierzch pizzy
Przygotować ciasto jak na placki ziemniaczane (troszkę gęściejsze), na większą patelnie wlać trochę oleju rozgrzać, wylać przygotowane ciasto i smażyć z jednej strony aż będą chrupiące boki, zdjąć z ognia, przewrócić na druga stronę, przykryć składnikami i przysypać serem, postawić na mniejszym ogniu i przykryć pokrywką.