Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 116
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 116
Składniki
Do miski wsypujemy 3 szklanki mąki i szczyptę soli . do ciepłego mleka dodajemy drożdże i szczyptę cukru zostawiamy do wyrośnięcia. Wyrośniete drożdże dodajemy do mąki . Wyrabiamy ciasto i zostawiamy do wyrośnięcia . Następnie ciasto rozwałkować na blachę posmarować olejem . Ciasto smarujemy koncentrat em nakładamy składniki pieczarki cebulę kiełbasę paprykę posypujemy starym serem . Pieczemy 30 min w 180 stopniach.