Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 452
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 138
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1451
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 452
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 138
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1451
Składniki
Jajka roztrzep w misce. Lekko osól i dopraw pieprzem, rozmieszaj z mlekiem. Dodaj drobno posiekany szczypiorek. Na patelni rozgrzej masło i usmaż na nim dwa cienkie omlety.
Plasterki bekonu usmaż na suchej patelni, aż będą chrupiące i złote. Liście sałaty umyj i osusz. Pomidor umyj, osusz i pokrój w plasterki.
Bagietki przekrój na pół. Spodnią kromkę posmaruj ajwarem. Do każdej kanapki włóż liść sałaty, kilka plasterków pomidora, omlet ze szczypiorkiem i 2 plasterki chrupiącego bekonu.