Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowa przekąska dla niespodziewanych gości.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 69
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 69
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej, wrzucić posiekaną cebulę, wsypać kaszę i mieszając smażyć 5 minut. Następnie wlać 1 litr wrzątku, dodać przyprawy do smaku i gotować na wolnym ogniu około 30 minut do miękkości. Brokuły ugotować według opisu na opakowaniu. Ciepłą kaszę wyłożyć na półmisek, obłożyć ugotowanymi brokułami, migdałami wcześniej uprażonymi. Osobiście polecam polać brokuły olejem smakowym