Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako chrupiąca przekąska lub kotlety do obiadu.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Tofu pokroiłam na plastry i skropiłam ulubionymi wyrazistymi sosami, które miałam pod ręka. Musi być ostrość, słoność i umami. Obtoczyłam w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Usmażyłam na rumiano i osuszyłam je z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Świetnie smakują z sosem czosnkowym. Smacznego :)