Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szyyybko rozgrzewa! ;)
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 24
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 53
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1923
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 24
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 53
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1923
Składniki
Mięso, włoszczyznę i pozostałe warzywa zagotować. Zmiejszyć ogień, dodać przyprawy i kostkę rosołową. Pogotować jeszcze, aby smaki sie uwolniły i połączyły. Można podać ze świeżą zieleniną. :)