Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 16
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1022
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 336
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 16
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1022
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 336
Składniki
Obieramy ogórki kroimy je w słupki,solimy dodajemy obrany czosnek.
Do dużej miski wrzucamy ogórki ,czosnek, sól,pieprz chili cayenne,słodką paprykę i ostrą wraz z pól szklanki oleju. Mieszamy to i zostawiamy na 3 godz . po tym czasie wódę z soli wylewamy. Kładziemy do słoików i zalewamy (1 litrem) gorącą wodą z łyżeczką soli .Słoiki pasteryzujemy 4 min od zagotowania