Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i bardzo smaczna przekaska nie tylko na stól swiateczny lub sylwestrowy - pieczony ser brie z migdalami karmelizowanymi w miodzie.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 925
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 925
Składniki
Rozgrzac piekarnik do 180! C. Piec ser na malej blasze do pieczenia 10-12 minut, wyjac i studzic przez ok. 5 minut. Podczas gdy ser stygnie, podgrzac miód i galazki rozmarynu na malej patelni i dodac posiekane migdały. Karmelizowac przez chwile.
Podawac ser udekorowany migdalami z bagietka lub krakersami.