Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 82
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 646
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 82
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 646
Składniki
Boczek przełożyć do naczynia dodać wszystkie składniki marynaty. Podlać wszystko wodą aż boczek będzie cały przykryty. Marynować minimum przez noc. U mnie 36 godzin.
Boczek wyjąć i wysuszyć. Wszystkie przyprawy ubić w moździerzu i wetrzeć w mięso. Piec w piekarniku ok 45 - 60 minut. Smacznego.