Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone w ziołach mlecze ze świeżych śledzi.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 105
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 105
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
Mlecze układam na blasze z papierem do pieczenia, skrapiam oliwą posypuję przyprawami i gotowe! Kupiłam świeże śledzie, zostały mi z nich ikra i mlecze, ikra poszła do oleju z cebulką a mlecze chciałam spróbować w inny sposób.
Piekłam ryby i mlecze dodałam na blachę, na 15 minut w 180 stopniach. Mlecze po upieczeniu w konsystencji są lekko kremowe w środku, w smaku tylko lekko rybne- tymianek świetnie się komponuje.