Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nieskomplikowane poprostu :)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 774
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 112
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 774
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 112
Składniki
mieso wymieszac z jajkiem surowym,bulka,3 lyzkami wody,posiekaną drobno cebulą,dodac majeranek i pieprz do smaku
polowe masy rozsmarowac w natluszczonej formie,na tym ulozyc jajka na twardo,przykryc reszta masy,polac lyzką stopionego smalcu i piec 45 min.w temperaturze 200 stopni
w trakcie polewac resztą smalcu.Kostke rosolową rozrobic w 3 lyzkach gorącej wody,polac gotową pieczen
odstawic jeszcze na 10 min. do piekarnika,ostudzic i konsumowac :D