Pieczarki z warzywnym farszem posypane oscypkiem i parmezanem.

Pieczarki z warzywnym farszem posypane oscypkiem i parmezanem.
> 1-2 os.
> 60 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Jako przekąska lub obiad,zdrowe i smaczne:)

Składniki

  • pieczarki 6szt.bardzo duże
  • por mały kawałek
  • marchew mała
  • Seler naciowy pół łodygi
  • koper,natka pietruszki
  • nóżki z pieczarek
  • oscypek i parmezan
  • pieprz,sól

Przygotowanie

  1. Warzywa drobno pokroić i wymieszać z dodatkiem odrobiny soli.

    Umyte pieczarki wysuszyć ręcznikiem papierowym.
    Do każdej pieczarki dać pieprz i warzywa.

  2. Posypać startym oscypkiem i parmezanem.

    Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i zapiec do rozpuszczenia serów.

  3. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (25)

Maudie 23 stycznia 2019
Takie dania to ja zawsze chętnie wciągnę :)Pyszne!
fafiatko 23 stycznia 2019
Ale bogaty farsz do pieczarek- musza smakowac wybornie pod oscypkiem!
Dolcevita-in-my-kitchen 23 stycznia 2019
Jakie smaczne i pieknie wygladaja :-)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • pieczarki 6szt.bardzo duże
  • por mały kawałek
  • marchew mała
  • Seler naciowy pół łodygi
  • koper,natka pietruszki
  • nóżki z pieczarek
  • oscypek i parmezan
  • pieprz,sól
Składniki