Pieczarki z majerankiem

Pieczarki z majerankiem
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
Pyszne szybkie danie,.

Składniki

Przygotowanie

  1. Pieczarki myjemy i kroimy na plasterki. Cebulę obieramy kroimy w piórka. Na rozgrzaną patelnię wkładamy pokrojoną cebulę podsmażamy około 15 minut. Dodajemy następnie pieczarki. Doprawiamy solą i pieprzem pod koniec smażenia oprószamy majerankiem. Jeszcze chwilę podsmażamy. Pieczarki pyszne.

Komentarze do przepisu (4)

Jagoda50 01 marca 2010
Pieczarki z majerankiem ,nie próbowałam .Lubie majeranek więc tak przygotowane pieczarki bedą napewno smaczne.
Mole3 02 marca 2010
Hmm, ciekawe połączenie. Spróbujemy. :)
konia 08 czerwca 2011
Robie takie pieczarki sa przepyszne .
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki