Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna propozycja na grilla dla wegetarian
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 31
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2244
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 251
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1575
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 31
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2244
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 251
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1575
Składniki
Przygotować pesto: do melaksera dodać orzechy i z grubsza rozdrobnić, dodać natkę pietruszki, posiekany ząbek czosnku, oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz i zmiksować na pesto.
Pieczarki oczyścić umyć i pozbawić trzonków. Napełnić kapelusze pieczarek pesto (po 1/2 łyżeczki) i na każdym położyć po kawałku mozzarelli. Tak przygotowane pieczarki ułożyć na tacce do pieczenia na rozgrzanym grillu i przykryć folią aluminiową. Grillować ok. 15 minut, aż pieczarki dobrze się podpieką od spodu, a mozzarella rozpuści