Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, ale zarazem bardzo smaczna przekąska.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1869
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1741
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 107
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1869
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1741
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 107
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Składniki
Pieczarki obrać, oddzielić trzony, kapelusze lekko wydrążyć, posolić, posypać pieprzem. Trzonki i wydrążone części pieczarek drobniutko posiekać, udusić na maśle wraz z drobno posiekaną cebulą. Gdy będą miękkie, dodać surowe jajko, sól, pieprz, posiekaną natkę pietruszki. Masę dokładnie wymieszać. Kapelusze pieczarek napełnić nadzieniem, ułożyć w naczyniu do zapiekania z dodatkiem tłuszczu i odrobiny wody. Dusić pod przykryciem przez około 10 minut. Podawać na ciepło z chrzanem (przepis na moim profilu: https://smaker.pl/przepis-chrzan-wielkanocny,105698.htm) Smacznego.