Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 66
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 274
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 254
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 66
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 274
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 254
Składniki
Pieczarki umyć, obrać ze skóry i łyżeczką wyskrobać uważając żeby nie przebić.
ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach, kiełbasę pokroić w małą kostkę.
Do pieczarek nałożyć farszu. Panierować 2 razy ( dokładnie żeby ser nie wypłynął podczas smażenie). Smażyć na głębokim tłuszczu. Można podawać również podgrzane w piekarniku.