Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tutaj podaję przepis na wersję podstawową, tylko soczewica i przyprawy. Do pasztetu można dodać orzechy, gotowane warzywa czy podsmażone grzyby....
...ale pyszny.
Odsłon: 693
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 73
Polecam.
Odsłon: 621
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 350
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 149
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5121
...ale pyszny.
Odsłon: 693
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 73
Polecam.
Odsłon: 621
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 350
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 149
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5121
Składniki
Soczewicę ugotować do miękkości, wystudzić, wrzucić do pojemnika blendera, dodać jajka i dokładnie zmiksować.
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na maśle, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, smażyć kilka minut.
Do soczewicy dodać usmażoną cebulę i wszystkie przyprawy, wymieszać. Formę keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, przełożyć do niej masę. Piec przez 50-60 minut w temperaturze 180 stopni. Zostawić do ostygnięcia.