Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 43
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3300
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 43
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3300
Składniki
1. boczek pokroić na kawałki, podsmażyć na rumiano, dodać mięso królika, chwile podsmażyć, podlać gorącą wodą, zagotować dodać sol i pieprz oraz obrane warzywa, dusić na małym ogniu do miękkości, 2. miękkie mięso wyjąć, wyjąć, obrać z kości, w pozostałym wywarze namoczyć bułki, 3. mięso, boczek , warzywa oraz odciśnięte bułki zmielić 3x, dodać jajka, doprawić gałką oraz pieprzem i solą do smaku, 4. na dno foremek wyłozyć plastry słoniny, nastepnie wyłożyć pasztet, wierzch wyrównać, posypać bułką tartą, 5. piec ok 60-70 min w 180 st, smacznego