Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy domowy pasztet z indyka, wykorzystałem mięso z rosołu wraz z marchewką, tylko mięso, bez skór i kości. Łatwy i szybki przepis. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 37
Mój przepis na wspaniały dzień, to piosenka, kontakt z naturą i egzotyczne sm...
Odsłon: 20
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 31
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 37
Mój przepis na wspaniały dzień, to piosenka, kontakt z naturą i egzotyczne sm...
Odsłon: 20
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 31
Składniki
Skrzydła i szyjki wraz z marchewką wyciągnąć z rosołu, oddzielić mięso od kości i skór. Mięso i marchewkę mielimy maszynką na małym oczku. Po zmieleniu dodajemy sól, pieprz i wlewamy rosół. Wszystko mieszamy aż osiągniemy odpowiednią konsystencję. Pasztet z indyka jest gotowy !!! Część pasztetu odkładamy do lodówki do zjedzenia od zaraz, a resztę wkładamy w małe słoiczki i pasteryzujemy, to zapewni nam długą przydatność do spożycia. Smacznego !!!