Pasztet z boczuniem

Pasztet z boczuniem
> > 6 os.
> 60 min
średnie
przystępne
avatar Autor: golona102
Prosty i inny niz normalne, czuc boczek, ja lubie, na pewno nie na diete :)

Składniki

Przygotowanie

  1. Boczek pokroic i usmazyc, poddusic cebulke, watrobke oczyscic, wszystkie skladniki ladnie rozdrobnic w procesorze , doprawic, piec okolo 45 minut w 150- 170 stopniach. Podawac z chlebem, jako zakaske z tostem i dzemem cebulowym, zurawina, lub co kto lubi

Komentarze do przepisu (5)

Konto usunięte 20 lutego 2013
Witaj. Interesuje mnie ten dżem cebulowy , co to za cudo , możesz dać przepis ? A boczuś do pasztetu jak... Czytaj całość »
Witaj. Interesuje mnie ten dżem cebulowy , co to za cudo , możesz dać przepis ? A boczuś do pasztetu jak najbardziej musi być :))
elkapatelka 25 lutego 2013
masło do pasztetu ?
elkapatelka 25 lutego 2013
to nie pasztet ale pasta wątróbkowa ,ale po co to masło ?
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki