Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 193
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 423
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 457
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 193
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 423
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 457
Składniki
Miesa wymyć i pokroic na mniejsze kawałki.Zalać woda i dodać liśc i ziele.Gotowac do miękkości-powinno sie nawet rozgotować.Pod sam koniec dodac wątróbke-gotowac razem ok 15 min,Odcedzic(wywar zostawić)przepuścic przez maszynke dodac jaja i doprawic do smaku.Jeśli jest geste dolac wywaru a jesli rzadkie dosypac bułki tarte.Wyłożyc na brytfanke ia zapiekac az sie ładnie zarumieni.Wywar można wykorzystac na zupe.Można dodac koperek,albo na brytfannie ułożyc połówki jajek ugotowanych i to przykryc pasztetem.Polecam