Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niepowtarzalny smak i konsystencja dzięki śmietance.
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 818
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 431
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 818
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 431
Składniki
Gotuję mięsa do miękkości wraz z marchewką i pietruszką i przyprawami.
Wątróbkę i cebulę smażę. Wszystko mielę na drobnym sicie. Dosmaczam. I na koniec dodaję śmietankę. Mieszam i wykładam do keksówek wysmarowanych tłuszczem i wysypanych bułką tartą.
Piekę w 180 stopniach około godziny Wywar mięsny przelewam do słoików. I sukcesywnie zużywam do zup.