Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 58
Polecam.
Odsłon: 72
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 58
Polecam.
Odsłon: 72
Składniki
Mąkę wysypać na stolnice i posiekać nożem z margaryną,zrobić w środku wgłębienie wbić 2 jajka ,wlać mleko ,dodać sól,cukier oraz proszek do pieczenia i zagnieść gładkie ciasto.Ciasto podzielić na 2 części każdą wałkować ,kroić na prostokąty na każdym układać po plasterku serka ,kiełbasy,polać odrobiną ketchupu i zwinąć w pasztecika,układać na blasze posmarowanej margaryną,posmarować rozbełtanym jajkiem i posypać kminkiem,piec w 200 stopniach na złoto .Życzę smacznego.