Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,smaczne,jako dodatek do zup lub samodzielne danie:)
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 220
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 518
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 220
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 518
Składniki
Drożdże miesza się ze śmietaną. Mąkę sieka się nożem z tłuszczem i solą. Dodaje się śmietanę z drożdżami i wszystko razem zagniata.
Pieczarki uduszone na cebuli zmiksowac,doprawic do smaku.Ja dodałam czubricy,podnosi smak wszystkich warzyw.
Ciasto rozwałkowac,układac ruloniki farszu,zwinąc w rurkę,pociąc na kawałki,ułożyc na blaszce na papierze do pieczenia
piec w 180 stopniach ok 20 -25 min