Pasta zjajek i tuńczyka

Pasta zjajek i tuńczyka
> 5-6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: agatokaj
Dla amatorów jajek i tuńczyka..

Składniki

  • tuńczyk w zalewie, 1 puszka
  • jajka, 4
  • dymka, 1/2 pęczka
  • korniszony, 5
  • jogurt bałkański, 1łyżka
  • czrzan tarty, 1łyżka
  • sól,pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Składniki drobno pokroić wymieszać i schłodzić,podawać z chrupkim chlebem.

Komentarze do przepisu (5)

irma 20 lutego 2013
Pychotka! )))
Ewcik 20 lutego 2013
Pycha.Pytanko.Czym mozna zastapic jogurt balkanski?.Mieszkam we wloszech i nigdy sie z takim jogurtem nie... Czytaj całość »
Pycha.Pytanko.Czym mozna zastapic jogurt balkanski?.Mieszkam we wloszech i nigdy sie z takim jogurtem nie spotkalam.Mozna dac jogurt grecki lub naturalny?
agatokaj 20 lutego 2013
Oczywiście może być inny:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • tuńczyk w zalewie, 1 puszka
  • jajka, 4
  • dymka, 1/2 pęczka
  • korniszony, 5
  • jogurt bałkański, 1łyżka
  • czrzan tarty, 1łyżka
  • sól,pieprz do smaku
Składniki