Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: olcia35
Pyszna pasta, szybka w wykonaniu:)Polecam!

Składniki

  • makrela wędzona, 2 sztuki
  • jajka, 3 sztuki
  • Ogorki konserwowe, 4 sztuki
  • cebula, 1/2
  • majonez, kilka łyżek
  • sól, pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Makrelę oczyszczamy z ości i mielimy bądz drobniutko siekamy nożem, jajka gotujemy na twardo.

  2. Ogórki, jajka i cebulkę drobno kroimy w kosteczkę.

  3. Wszystkie skladniki mieszamy ze sobą dodając pieprz i jak ktoś lubi mocno słone solimy.

  4. Podajemy z pieczywem. Smacznego!

Komentarze do przepisu (3)

madzikcho 01 marca 2011
pyszna, pozdrawiam ;)
olcia35 04 marca 2011
Tak jest jest pyszna:)Pozdrawiam również:)
vaya11 13 kwietnia 2011
witam :) przepyszna jest taka pasta, ja osobiście dodaje zamiast konserwowych kiszone (ogórki koniecznie własnej... Czytaj całość »
witam :) przepyszna jest taka pasta, ja osobiście dodaje zamiast konserwowych kiszone (ogórki koniecznie własnej roboty) ! i na kanapce juz odrobinke ketchupu :) pozdrawiam i polecam
Składniki
  • makrela wędzona, 2 sztuki
  • jajka, 3 sztuki
  • Ogorki konserwowe, 4 sztuki
  • cebula, 1/2
  • majonez, kilka łyżek
  • sól, pieprz do smaku
Składniki