pasta z wędzonej makreli

pasta z wędzonej makreli
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: agafia
pyszne smarowidło do chleba, na śniadanie, kolację lub jako przekąska

Składniki

  • wędzona makrela - jedna duża
  • serek kremowy naturalny - 150 g
  • szczypiorek - 1 pęczek
  • sok z cytryny - 1 łyżka
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Makrelę oczyścić z ości i skóry. Szczypiorek drobno pokroić.

  2. Do serka dodać kawałki makreli i posiekany szczypiorek, wymieszać, doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny.

Komentarze do przepisu (1)

KulinarnaChwila 22 września
Świetne
Składniki
  • wędzona makrela - jedna duża
  • serek kremowy naturalny - 150 g
  • szczypiorek - 1 pęczek
  • sok z cytryny - 1 łyżka
  • sól, pieprz
Składniki