Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z wędzonego piklinga, jajek i pietruszki. Intensywna w smaku, wyrazista - świetna na kanapki, do wafli ryżowych czy jako przekąska z waflami serowymi.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1077
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 153
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1077
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 153
Składniki
Jajka ugotować, obrać, wystudzić. Piklinga obrać z widocznych ości, resztę zmielić na drobno w maszynce Jajka również zmielić. Posiekać pietruszkę, połączyć z jajkami i rybą. Dodać łyżeczkę majonezu, doprawić pieprzem.
Pasta jest słona, więc nie należy jej dodatkowo solić. Schłodzić w lodówce. Pycha