pasta z wędzonego halibuta

pasta z wędzonego halibuta
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
drogie
avatar Autor: agafia
Pyszna rybna pasta na kanapki

Składniki

  • wędzony halibut - 300 g
  • serek kremowy naturalny - 125 g
  • chrzan tarty - 1 łyżeczka
  • szczypiorek - pół pęczka
  • sok z cytryny - 1 łyżka
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Halibuta oczyścić ze skóry i ości. Szczypiorek drobno pokroić.

  2. W misce wymieszać twarożek z kawałkami ryby, szczypiorkiem i łyżeczką chrzanu. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.

Komentarze do przepisu (4)

kuchmariola63 07 kwietnia
Super pasta :)
Nevermore 07 kwietnia
Pyszne smarowidełko, uwielbiam takie :)
agafia 10 kwietnia
dziękuję
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • wędzony halibut - 300 g
  • serek kremowy naturalny - 125 g
  • chrzan tarty - 1 łyżeczka
  • szczypiorek - pół pęczka
  • sok z cytryny - 1 łyżka
  • sól, pieprz
Składniki