Pasta z tuńczyka na kanapki

Pasta z tuńczyka na kanapki
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Mmao
Kanapki z pastą z tuńczyka i gorąca herbata to idealny zestaw na kolację.

Składniki

  • 2 puszki tuńczyka w sosie własnym
  • 3 jaja ugotowane na twardo
  • 3 ogórki kiszone
  • 1 ogórek konserwowy
  • 2 łyżki kukurydzy konserwowej
  • 1 mała cebulka
  • 2 łyżki majonezu
  • Sól i pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Tuńczyk odsączamy z wody, ogórki i cebulkę siekamy drobno, rozdrabniamy jajko i dodajemy resztę składników.
    Mieszamy ze sobą do uzyskania jednolitej konsystencji.
    Kolacja gotowa.

Składniki
  • 2 puszki tuńczyka w sosie własnym
  • 3 jaja ugotowane na twardo
  • 3 ogórki kiszone
  • 1 ogórek konserwowy
  • 2 łyżki kukurydzy konserwowej
  • 1 mała cebulka
  • 2 łyżki majonezu
  • Sól i pieprz do smaku
Składniki