Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek
> 1-2 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Kitka80
Najlepsza na kanapki.

Składniki

  • puszka tuńczyka
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 3 małe ogórki konserwowe
  • mała cebula
  • majonez
  • sól,pieprz

Przygotowanie

  1. Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozgniatamy widelcem.Jajka i cebulę obieramy i drobno kroimy w kosteczkę.Ogórki również drobno kroimy w kosteczkę.Dodajemy majonez,doprawiamy solą i pieprzem.Dokładnie mieszamy i nakładamy na kromkę chleba.

Komentarze do przepisu (2)

babcitereskiciasta 12 listopada 2018
Pyszna.:)
Kitka80 05 marca 2019
Dziękuję :)
Składniki
  • puszka tuńczyka
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 3 małe ogórki konserwowe
  • mała cebula
  • majonez
  • sól,pieprz
Składniki