Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z wędzonej makreli z dodatkiem ogórka kiszonego, czerwonej cebuli oraz suszonych pomidorów, idealna do pieczywa lub jako przekąska podana na krakersach na świąteczny stół.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 308
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3009
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 308
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3009
Składniki
Z makreli usuń skórkę oraz ości, następnie rozdrobnij za pomocą widelca, dodaj pokrojone w drobną kostkę ogórki, cebulę, koperek oraz suszone pomidory. Wymieszaj.
Dodaj majonez, olej i musztardę, wymieszaj dopraw do smaku solą, pieprzem i wędzoną papryką. Podawaj z ulubionym pieczywem, krakersami lub wypełnij słone ptysie lub babeczki. Polecam.