Pasta z makreli i twarogu

Pasta z makreli i twarogu
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: golona102
Smaczne i szybkie

Składniki

  • twarog, 200- 300 g
  • makrela wedzona, 1
  • cebula lub szczypiorek, do smaku
  • smietana lub jogurt, 2 lyzki
  • ogorek kiszony lub konserwowy, 2-3

Przygotowanie

  1. Warzywa drobno kroimy, mieszamy z pozostalymi skladnikami, doprawiamy sola i pieprzem i gotowe

Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 02 lutego 2013
uwielbiam tą pastę ! 5 ode mnie :)
irma 02 lutego 2013
Prosty i smaczny pomysł na śniadanko.
Składniki
  • twarog, 200- 300 g
  • makrela wedzona, 1
  • cebula lub szczypiorek, do smaku
  • smietana lub jogurt, 2 lyzki
  • ogorek kiszony lub konserwowy, 2-3
Składniki