Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i szybka metoda przygotowania pysznej pasty z makreli,nie wymagająca wielu składników i lekka w swojej konsystencji.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 42
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 42
Składniki
Do miski wkładamy makrelę oddzieloną od skóry i większych ości.Wlewamy wodę,rozdrabniamy widelcem.Wyciągamy w międzyczasie pozostałe ujawniające się ości.Dodajemy resztę składników i przyprawy.W razie potrzeby dosalamy(sama makrela jest dość słona)Całość mieszamy jeszcze widelcem.Wkładamy do lodówki w szczelnym pojemniku.Po ok.2 godzinach mamy pyszną lekką pastę na kanapki.