Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Warzywa pokroić na mniejsze kawałki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, polać oliwą, posypać solą i pieprzem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180st przez ok 30 min. Po przestygnięciu obrać paprykę ze skórki i przełożyć do blendera, dodać resztę warzyw i zblendować na gładką masę. Dodać posiekaną pietruszkę wymieszać i w razie potrzeby doprawić jeszcze solą i pieprzem.