pasta serowo-jajeczna

pasta serowo-jajeczna
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
szybka i smaczna :)

Składniki

  • 8 jajek na twardo
  • 25 dkg żółtego sera
  • 310 ml majonezu kieleckiego
  • pęczek szczypiorku

Przygotowanie

  1. jajka i ser zetrzeć na tarce o dużych oczka, szczypiorek posiekać, dodać majonez wymieszać. Podawać ze świeżym chlebem lub jako szybka przekąska na krakersach. Smacznego

Komentarze do przepisu (6)

rosse 10 lutego 2013
Uwielbiam takie pasty:)5
Konto usunięte 10 lutego 2013
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu . Miłej niedzieli.
Konto usunięte 10 lutego 2013
Taka pasta jest przepyszna:-))5
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 8 jajek na twardo
  • 25 dkg żółtego sera
  • 310 ml majonezu kieleckiego
  • pęczek szczypiorku
Składniki