Pasta mięsna

Pasta mięsna
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: gola2
Smaczna pasta do pieczywa.

Składniki

Przygotowanie

  1. Drobno pokrojoną cebulę i czosnek podsmażyć w łyżce margaryny , wystudzić.

  2. Mięso zemleć w maszynce.

  3. Rozetrzeć masło, dodać mięso ,cebulę , czosnek, drobno posiekaną pietruszkę i przyprawy do smaku. Wymieszać.

  4. Masę przełożyć do miseczki i dość mocno schłodzić,

Komentarze do przepisu (2)

Kurka_domowa 05 lipca 2011
Fajne, u mnie w lodówce zalega mięso z wczorajszego rosołu - do teraz nie miałam pomysłu na wykorzystanie go.... Czytaj całość »
Fajne, u mnie w lodówce zalega mięso z wczorajszego rosołu - do teraz nie miałam pomysłu na wykorzystanie go. Spróbuję Twojego przepisu i napiszę jak wyszło :)
marynka89 05 lipca 2011
ale bosko to wygląda super pomysł na zaległe rzeczy w lodowce ;)
Składniki
Składniki