Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy jej pierwszy raz spróbowałam, byłam przekonana, że jem pastę z wykwintnej wędzonej ryby
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Cebulę i pieczarki przesmażyć na łyżce oleju na złoto, ostudzić. Boczek pokroić na kawałki odcinając skórę. Zmielić wszystko razem w maszynce do mielenia mięsa, połączyć z serkami, dodać sól i pieprz do smaku, wymieszać i wstawić do lodówki. PYCHA!!!!!