Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
alternatywa dla jajecznicy ;)
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 71
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 210
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 71
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 210
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, wystudzic, oddzielic zoltka od bialek. Białka zetrzec na tarce o grubych oczkach, zoltka przelozyc do miseczki i rozetrzec widelcem.
Do zoltek dodac musztade, smietane, oraz miekkie maslo. Dokladnie rozetrzec, zeby wszystkie skladniki sie polaczyly. Doprawic.
Przed podaniem paste posypac najpierw startym bialkiem, nastepnie szczypiorkiem. Smacznego :)