Pasta jajeczna

Przepis dnia 2009-01-22
Pasta jajeczna
> 5-6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: agulam22
Smaczna pasta na kanapki, łatwa w przygotowaniu.

Składniki

  • Jaja, 10 szt
  • szczypiorek lub zielona cebulka, 1/2 peczku
  • zer zolty, 100g
  • maslo, 1 lyzka
  • majonez, 3-5 lyzki
  • sol pieprz, do smaku

Przygotowanie

  1. -jaja gotujemy na twardo i obieramy cieple ze skorupek -ser trzemy na grubych oczkach na tarce -szczypiorek kroimy bardzo drobno -żółtka jaj ucieramy z masłem i szczypta soli ,następnie trzemy do nich białka na drobnych oczkach -później dodajemy ser żółty i szczypiorek i dokładamy po łyżce majonezu ciągle mieszając doprawiamy do smaku sola i odrobina pieprzu Smacznego!

Komentarze do przepisu (3)

annawk 22 stycznia 2009
to jest smak mojego dzieciÅ
szynszylka 22 stycznia 2009
uwielbiam takÄ
devint 23 stycznia 2009
ja też uwielbiam takÄ
Składniki
  • Jaja, 10 szt
  • szczypiorek lub zielona cebulka, 1/2 peczku
  • zer zolty, 100g
  • maslo, 1 lyzka
  • majonez, 3-5 lyzki
  • sol pieprz, do smaku
Składniki