Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Ciasto dzielimy na sześć równych części. Każdą z nich smarujemy ketchupem i majonezem. Kładziemy ser i parówkę.Zwijamy ją w trójkąt.
Jajko roztrzepujemy i smarujemy każdego naleśnika ze wszystkich stron. Papier kładziemy na brytfankę i układamy ciasto. Do rozgrzanego naczynia tak do 180 st wkładamy na jakieś 15-20.min. Trzepa obserwować jak się tylko zarumieni to wyciągamy