Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najprostsza przekąska jaką znam, tylko 3 składniki
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
1. ciasto rozwinąć, przekroić wzdłuż na połowę, nastepnie w poprzek na paski 3 cm, 2. parówki pokroić na kawałki 3 cm, każdy kawałek zawinąć w pasek ciasta, ułozyć na blaszce, posmarować rozmąconym jajkiem, piec ok 15 min w 180 st, podawać z sosem czosnkowym lub z ketchupem smacznego