Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, doskonałe zarówno na obiad, jak i szybka przekąskę na przyjęciu.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 185
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7973
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 185
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7973
Składniki
Ciasto pokroić wzdłuż na pięć równych pasów i w każdy zawinąć parówkę razem z plasterkiem sera (i opcjonalnie cienkim paskiem świeżej czerwonej papryki).
Następnie ułożyć na blasze wyściełanej papierem do pieczenia (można wykorzystać papier od ciasta francuskiego) i piec w temperaturze 200 stopni przez ok. 15 minut..
Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Parówki najlepiej zjeść z sosem pomidorowym lub czosnkowym domowej roboty. Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)