Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Np na śniadanko, niestety kaloryczne ale smaczne
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Składniki
Parówki nacinamy wzdłuż. W każdy rowek wkładamy pasek sera żółtego. Nakrywamy paseczkiem boczku. zapiekamy w piekarniku około 10 min.
Cebulkę siekamy, wrzucamy na patelnię. Czosnem miażdzymy, dodajemy do cebuli. Dodajemy szczyptę soli, pieprzu.
Parówki przekladamy na talerz i "obsypujemy" cebulką.