Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego na śniadanie czy kolację :)
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 241
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 446
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 241
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 446
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Składniki
pieczarki, cebulę obrać i podsmażyć na tłuszczu, następnie dodać parówki przekrojone na pół i końce parówek od strony przekrojenia ponacinać na 4-6 części i dodać do pieczarek i cebuli razem podusić aż parówki będą ciepłe. Doprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami. Na koniec zalać wszystko ketchupem, chwilę jeszcze razem podusić i gotowe. Smacznego
A to są tzw. świńskie ryjki. Robi się je tak samo jak ośmiorniczki z tą różnicą, że parówki tniemy na 3 części i nacinamy końcówki na krzyż . Smacznego