Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 46
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1530
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 50
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 46
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1530
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 50
Składniki
Jarmuż myjemy, osuszamy i odrywamy twardą łodygę. Liście rwiemy na kawałki. W misce mieszamy olej z przyprawami, dodajemy jarmuż i mieszamy dokładnie aby olej pokrył każdy listek. Blaszkę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy jarmuż. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 110 stopni i pieczemy około 6-8 minut, aż będą chrupkie ale nie spalone. Pod koniec można zwiększyć temperaturę do 120 stopni.