Papryka konserwowa

Papryka konserwowa
> > 6 os.
> > 60 min
średnie
przystępne
Chrupiąca i doskonała jako dodatek:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Ja najpierw szykuje sobie paprykę:)Oczyszczam ją i myje w ciepłej wodzie:)Następnie szykuję słoiki z przyprawami:)Nastawiam zalewę i w miedzy czasie układam paprykę do słoików:)zalewam gorącą zalewą i pasteryzuję jeszcze 10 minutek.

Komentarze do przepisu (8)

paskudna2206 07 października 2010
Ten przepis został mi po mojej kochanej babci:)robię paprykę co roku sama bo lubię ją jako dodatek do sałatek... Czytaj całość »
Ten przepis został mi po mojej kochanej babci:)robię paprykę co roku sama bo lubię ją jako dodatek do sałatek i do kanapek naprawdę jest pyszna:)
koko6 07 października 2010
Bardzo przejrzyście i konkretnie podany przepis,ja dodaję jeszcze ok.1 łyżeczkę miodu na słoik,przepis... Czytaj całość »
Bardzo przejrzyście i konkretnie podany przepis,ja dodaję jeszcze ok.1 łyżeczkę miodu na słoik,przepis rewelacja---zachęcam wszystkich do wypróbowania.Pozdrawiam "paskudna2206" a tak na marginesie jeżeli to jest twoje prawdziwe zdjęcie to zmień koniecznie nick na np.śliczna2206.Pozdrawiam.
aki0406 07 października 2010
mozna dać 5,5 szkl.wody,bo wolę łagodniejszą
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki