Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe w wykonaniu
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 319
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 281
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 319
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 281
Składniki
Na oliwie podsmażyć mięso przyprawić vegetą. Dusić ok. 8 minut. Osobno ugotować ryż w osolonej wodzie. Papryke oczyścić z ziaren, wypłukać.
Do mięsa dodać ryż, osączoną kukurydzę. Następnie dodawać po kolei miód, koncentrat oraz musztardę. Dokładnie wymieszać. Dusić 5 minut na wolnym ogniu. Farszem napełnić papryki. Włożyć do piekarnika na ok. 15 minut.