Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22637
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 124
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 337
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 265
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22637
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 124
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 337
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 265
Składniki
Mięso przełóż do miski.
Posiekaną cebulę i czosnek podsmaż na oliwie z masłem. Dodaj do niego szczyptę cukru trzcinowego, smaż i zalej bulionem.
Kiedy zawartość bulionu zmniejszy się o połowę, dolej go do mięsa.
Wymieszaj, wsyp natkę pietruszki.
Dopraw.
Nadziewaj papryczki i układaj je w naczyniu żaroodpornym.
Skrop oliwą i piecz 45 minut w 200 st. C.